12 Tahun Terindah

  • Whatsapp

Siapa sangka, di sebalik perkongsian angka 12 di beberapa hantaran di laman Instagram penyanyi dan pelakon popular Indonesia,Bunga Citra Lestari (BCL) sebenarnya ianya merujuk kepada lagu baharunya yang berjudul 12 Tahun Terindah.

Dibanjiri 60 Ribu Komen Dalam Masa Kurang 24 Jam 

Video muzik berkenaan yang dimuat naik pada petang Ahad (19 Julai 2020) kini telah ditonton oleh lebih 4 juta penonton dan dibanjiri dengan hampir 60 ribu komen dalam masa kurang dari 24 jam sejak ditayangkan. Berkisahkan kenangan bersama suami tercinta yang juga pelakon kelahiran Malaysia, Allahyarham Ashraf Sinclair, video muzik berkenaan juga memaparkan kisah BCL bersama anak Noah Aidan Sinclair terkini tanpa insan yang tersayang.

Read More

banner 300250

Selebriti Mengalirkan Air Mata 

Melihatkan pada klip video tersebut, BCL turut berkongsi hantaran yang dibuat oleh ramai selebriti popular dua negara. Antaranya seperti Dato Sri Siti Nurhaliza, Anang, Ariel Noah, Judika dan ramai lagi. Hampir kesemua selebriti ini mengalirkan air mata tatkala mendengar dan menonton video ini. Sebagai rekod, video muzik ini telah diarahkan sendiri oleh Adam Sinclair, adik Allahyarham Ashraf yang juga merupakan suami kepada penyanyi Yuna.

Allahyarham Ashraf Sinclair meninggal dunia pada 18 Februari lalu dikatakan akibat serangan jantung.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *